Instagram: nemrudtasel Youtube: Nemrud Tasel

Elefanter dödas varje kvart

Publicerad 2015-11-29 18:01:53 i

Varje kvart dödas en elefant pga tjuvjakt. Om detta fortsätter, då kommer det snart kanske inte finnas någon elefant kvar! Detta måste stoppas omedelbart! Jag hoppas att ni håller med mig. Ni kan hjälpa till genom att t.ex engagera er på olika hemsidor. Titta och t.ex skriv på hemsidan att ni hjälper till t.ex genom att stödja hemsidan och det de håller på med att göra, för att hjälpa elefanterna! Kolla upp Världsnaturfonden WWF.

Fuskdag idag

Publicerad 2015-11-27 18:46:57 i

Ja, idag är det min och min kusins fuskdag och då tänker vi äta vad som helst:-) Det är det som är härligt med fuskdag. Man får helt enkelt äta vad man vill. Jag tror faktiskt att kroppen behöver det, en gång om veckan, om man tränar för att bygga muskler, men min kusin tränar inte, han äter bara nyttigt och sen säger han att han får äta fuskdag, men det vet jag inget om.

Leva i fred

Publicerad 2015-11-26 22:43:44 i

Är vi inte alla människor? Då varför kan vi inte leva i fred? Om alla människor började förstå, vad som krävs för att leva i fred, då skulle världen vara en bättre plats att leva i. Djuren, klimatet, ja, tillochmed, hela jorden, skulle uppskatta det. Det kommer kanske inte ske i min livstid, men det kan ske i någon annans livstid. Vems livstid vet jag inte, då den personen kanske inte är född ännu. Men nån dag i framtiden, kommer det kanske att ske.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela