Instagram: nemrudtasel Youtube: Nemrud Tasel

Regnar

Publicerad 2010-04-27 19:47:24 i Allmänt,

Idag så regnar det. Jag gillar när det regnar. Har inget att göra så jag skriver lite om vad som händer. Jag sitter framför datorn och skriver lite... Vad ska jag skriva om? Mösspåtagningen är om 3 dagar. Då kommer jag förhoppningsvis ha det kul. Vi får helt enkelt vänta och se.

HELLO

Publicerad 2010-04-21 12:43:27 i Allmänt,

Nu är jag trött! Har mösspåtagning nästa vecka. Längtar verkligen efter det. Men vad jag fortfarande inte fattar är vad man måste göra för att leva ett lyckligare liv. Asså jag har märkt nånting... varför skriver jag alltid om lycka? asså jag måste sluta skriva om det. Jag måste skärpa mig. Nu har jag genomgått så mycket att jag vet vad jag måste göra för att kunna förstå situationen som jag är i. Denna vackra jord måste skyddas så att den inte förstörs mer. Ärligt talat jag har ingen aning om vad jag skriver.

Livet

Publicerad 2010-04-20 16:46:28 i Allmänt,

Jag minns en dag när någon frågade mig: Vem är du? Jag kunde inte svara på den frågan för att jag visste inte vem jag var. Vem är jag? Jag är många olika personer. Men vem är den riktiga jag? Vi lever i en värld som är full av lidande, sorg, lycka, smärta, fruktan, kärlek. Vart vi än går, var vi än är, så kan man inte gömma sig från dom. Dom är överallt. Varför är det så? Varför kan man inte bara leva ett liv som är full av lycka. Ett lyckligt liv. Ett liv som vi alla vill sträva efter. Som vi alla vill uppnå. Om man bara fick känna det så skulle man inte vilja bli av med det. Det är nåt som inte får försvinna. Den stora glädjen som man vill känna. Att vakna en dag och vara lycklig över sitt liv vore en glädje för alla människor.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela